Specialisten in orthopedische schachten & onderwerken vinden synergie!

Wolter & OSK schoentechniek


De markt veranderd

Onder druk van maatschappelijke en economische ontwikkeling is ook de orthopedische markt aan het veranderen. Op het gebied van productkwaliteit, prijs / prestatieverhoudingen en de optimale dienstverlening aan de patiënt stellen de zorgverzekeraars (overheid) steeds hogere eisen.Combineren we dit met de ondernemers ambitie tot een continue verbetering van bedrijfsvoering en dienstverlening dan rest maar een conclusie.

De lat wordt steeds hoger gelegd!

Goede kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn eigenlijk al vanzelfsprekend. Het onderscheid moet steeds meer worden gezocht in full service en innovatie. Steeds meer bedrijven bundelen hun krachten om op basis van een gezonde schaalgrootte en synergie zich te onderscheiden in de markt.

De combinatie Wolter & OSK springt hier op in!

Naast hun gescheiden aanbod van bedrijfsactiviteiten, kunnen Wolter en OSK het uitbestedingstraject bundelen, waardoor voor U als klant een ijzersterke partner ontstaat en één aanspreekpunt voor de orthopedische schachten- en onderwerkvervaardiging.

De voordelen op een rij:

  • Één aanspreekpunt voor Uw volledige uitbestedingstraject
  • Full service en ondersteuning
  • ContinuÏteit en innovatie op basis van schaalgrootte
  • Specialistische vakkennis voor U gebundeld tot één partner
  • Innovatie van het product en de productie technieken

De doelstelling is om in gemeenschappelijke projecten onze dienstverlening naar uw specifieke wensen uit te breiden!Terug naar vorige pagina...